UMP jalin kerjasama dengan IWK dan VETSB - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PAYA BESAR, 15 April 2022 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Indah Water Konsortium Sdn. Bhd. (IWK) telah memeterai kerjasama dalam bidang teknologi rawatan sisa air domestik dan industri.