PLPU santuni warga kampus UMP imarahkan Ramadan - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
PEKAN, 13 April 2022 - Sebanyak 1,400 bungkus juadah berbuka puasa disediakan untuk pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) pada setiap hari sejak 1 Ramadan lalu.