6 subjek UMP tersenarai di QSWUR by Subject 2022, diiktiraf dunia - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
PEKAN, 6 April 2022 - Enam subjek Universiti Malaysia Pahang (UMP) disenarai antara terbaik dunia berdasarkan penarafan QS World University Rankings (QSWUR) by Subject 2022 yang diumumkan baru-baru ini.