Komandan Kor Sispa UMP dilantik Pengerusi Jawatankuasa Pengurusan Kor Siswa-siswi Pertahanan Awam - Mohd Raizalhilmy, Mohd Rais (2022)
BANGI, 6 April 2022 - Timbalan Naib Canselor (Akademik dan Antarabangsa), Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Ts. Dr. Mohd Rosli Hainin yang merupakan Penolong Pesuruhjaya Kehormat (PA) telah dilantik sebagai Pengerusi Jawatankuasa Pengurusan Kor Siswa-siswi Pertahanan Awam (Kor Sispa).