Outreach TVET Orang Asli sebar luas manfaat pendidikan tinggi - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
Kuantan, 31 Mac 2022 - Lebih 300 masyarakat orang asli hadir meriahkan Program Outreach TVET Orang Asli@Lipis bertempat di Dewan Orang Ramai Pos Betau dan Balai Raya Kampung Tementong Lipis yang dihadiri dari pelbagai peringkat usia.