UMP tawar Program Asasi Sains dan Teknologi - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
PEKAN, 25 Mac 2022 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menawarkan program Asasi Sains dan Teknologi yang bakal memberi peluang kepada pelajar yang berminat mengikuti pengajian dalam program premier seperti program dual ijazah UMP-Karlsruhe University of Applied Science (HKA) Jerman dan program dual ijazah UMP-China.