Perbincangan Meja Bulat bincang kecekapan digital untuk literasi maklumat secara global - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
KUANTAN, 18 Mac 2022 – Seramai 24 pakar dari Asia seluruh negara menyertai program perbincangan meja bulat mengenai kecekapan literasi media dan maklumat anjuran Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Pertubuhan Ilmiah dan Budaya Pendidikan Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu (UNESCO) yang telah dijalankan secara dalam talian baru-baru ini.