Kolaborasi UMP, MNR dan UMW dalam penyelidikan minyak gris gred makanan - Laili, Zulkepeli (UMPSA, 2022)
KUALA LUMPUR, 22 Mac 2022 – Universiti Malaysia Pahang (UMP) bakal berkolaborasi dengan Multitech Sdn. Bhd. (MNR) dan UMW Innovation and R&D Centre Sdn. Bhd. dalam menjalankan projek penyelidikan minyak gris gred makanan.