Nurul anak tukang jahit penerima Anugerah Kecemerlangan Telekom - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
KUANTAN, 17 Mac 2020 - Kecekalan dan ketabahan ibu menjadi pendorong dan inspirasi buat Nurul Md Yunus, 26, yang terpilih menerima Anugerah kecemerlangan Telekom Malaysia Berhad pada Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) Ke-15 baru-baru ini.