Thanytt terima Anugerah Kecemerlangan Malakoff Corporation - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2022)
KUANTAN, 17 Mac 2022 – Graduan Sarjana Muda Teknologi Kejuruteraan (Elektrikal) dengan Kepujian, Thanytt a/l Pran Sek, 26, menerima Anugerah Kecemerlangan Malakoff Corporation Bhd. yang mula diperkenalkan pada tahun 2019 dalam Majlis Konvokesyen UMP Ke-15 yang berlangsung di Dewan Jubli Perak Sultan Haji Ahmad Shah baru-baru ini.