Pendidikan fleksibel peluang tingkat keupayaan pembangunan modal insan berilmu - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
KUANTAN, 20 Mac 2022 - Penawaran program Pembelajaran Sepanjang Hayat (PSH) bakal memberi ruang dan peluang kepada golongan berkerjaya dan industri yang berkelayakan untuk meningkatkan pengetahuan dan kemahiran serta membuka peluang bagi meneruskan pembelajaran yang lebih tinggi.