Nur Izana aktif KOR SISPA terima Anugerah Kecemerlangan Soho Niaga - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
KUANTAN , 17 Mac 2022– Penglibatan aktif Nur Izana Zaherman, 26 dalam Kor Siswa-Siswi Pertahanan Awam (KOR SISPA) di Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengajarnya erti pengorbanan, disiplin dan amanah.