Soo Mann Sian raih Anugerah Naib Canselor hadiah buat ayah dan ibu - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
KUANTAN, 17 Mac 2022 - Pastinya menjadi impian setiap graduan untuk menghadiri Majlis Konvokesyen setelah bertungkus-lumus menuntut ilmu, tambahan pula apabila mengetahui turut menerima anugerah pada Majlis Konvokesyen UMP Ke-15.