Abang hadir beri semangat kepada adik kembarnya terima ijazah - Shalfarina, Shahriman (2022)
KUANTAN, 19 Mac 2022 - Meskipun suasana Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) Ke-15 diraikan dalam suasana sederhana ekoran negara masih lagi berhadapan dengan pandemik Covid-19 , namun riak gembira tetap terpancar di wajah para graduan.