Sharifah Fadhilah raih Hadiah Kecemerlangan Industri BASF Petronas Chemical Sdn. Bhd. - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
KUANTAN, 17 Mac 2022 - Aktif dalam pelbagai aktiviti sepanjang di universiti, di samping cemerlang dalam akademik ternyata berbaloi buat Sharifah Fadhilah Syd Mohd Fuzi, 26, apabila menerima Hadiah Kecemerlangan Industri: BASF Petronas Chemical Sdn. Bhd. pada Majlis Konvokesyen Ke-15 Universiti Malaysia Pahang (UMP) di sini.