24 tenaga pengajar IKM tajaan MARA bergraduasi - Shalfarina, Shahriman (2022)
KUANTAN, 19 Mac 2022 - Empat tahun berulang alik dari Melaka ke Universiti Malaysia Pahang (UMP) Pekan, yang memakan masa perjalanan sejauh hampir 482 kilometer pada setiap minggu, bukanlah suatu perkara yang mudah.