Universiti sebagai tempat memupuk sifat kepimpinan – Nurul Maherah - Shalfarina, Shahriman (2022)
KUANTAN, 17 Mac 2022 – Sifat kepimpinan perlu disemai di dalam diri individu agar dapat melahirkan insan yang berkeyakinan, bijak merancang dan mampu mendorong orang lain untuk melakukan sesuatu bagi mencapai objektif yang ditetapkan.