Pasangan graduan suami isteri berkongsi pentas konvokesyen - Shalfarina, Shahriman (2022)
KUANTAN, 17 Mac 2022 - "Majlis Konvokesyen ini begitu bermakna buat saya kerana dapat menerima ijazah ini bersama-sama dengan isteri tercinta.