Nur Syuhada penerima Anugerah Prihatin Komuniti Puspanita aktif berpersatuan - Shalfarina, Shahriman (2022)
KUANTAN, 18 Mac 2022 - Bergiat aktif dalam kokurikulum dan persatuan tidak menghalang Nur Syuhadah Abu, 25, untuk memperoleh Purata Nilai Gred Kumulatif (PNGK) 3.75 dan sekali gus meraih Ijazah Kelas Pertama sepanjang pengajiannya di Universiti Malaysia Pahang (UMP).