Penolong Jurutera terima Anugerah Profesional Pembelajaran Sepanjang Hayat Program Separuh Masa - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2022)
KUANTAN, 17 Mac 2022 – Berpegang kepada prinsip ‘sentiasa berfikiran positif walaupun berdepan dengan pelbagai ujian’, anak jati felda kelahiran Terengganu, Roszitaida Adzemin, 37, kini dapat tersenyum lebar apabila terpilih sebagai penerima Anugerah Profesional Pembelajaran Sepanjang Hayat – Program Separuh Masa dalam Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) Ke-15 yang berlangsung di Dewan Jubli Perak Sultan Haji Ahmad Shah, Kuantan.