11 tahun berjuang demi segulung ijazah, Juliza kini bergelar graduan - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
KUANTAN, 18 Mac 2022 - Perjuangan 11 tahun untuk menggenggam segulung ijazah bukan suatu yang mudah dan bergelut pula dengan pelbagai dugaan masalah kesihatan bukan penghalang untuk meraih kejayaan.