Suami isteri sebak terima Anugerah Anumerta anak - Nor Salwana, Mohammad Idris; Shalfarina, Shahriman (2022)
KUANTAN, 17 Mac 2022 - Tiada ungkapan yang mampu dilafazkan oleh sepasang suami isteri tatkala menerima ijazah Allahyarham anaknya di Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) Ke-15, di Dewan Jubli Perak Sultan Haji Ahmad Shah, di sini.