Graduan berkompetensi tinggi punyai kelebihan dalam kebolehpasaran - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
KUANTAN, 17 Mac 2022 - Graduan yang mempunyai kompetensi tinggi dengan menguasai pelbagai bahasa, berkeyakinan diri, dapat berkomunikasi dengan baik dan berkeupayaan mengendalikan peralatan berteknologi tinggi mempunyai kelebihan mendapat tempat dalam pekerjaan.