Mini Karnival KPT Prihatin Keluarga Malaysia santuni penduduk Mersing - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
Mersing, 5 Mac 2022 - Penganjuran Program Mini Karnival KPT Prihatin Keluarga Malaysia yang berlangsung di Gelanggang Futsal Kampung Nelayan dan Dewan Terbuka Tenglu Laut, Mersing baru-baru ini memberi manfaat penduduk setempat mendapatkan pemeriksaan kesihatan, servis motor percuma dan mendapatkan informasi kemasukan ke Institusi Pengajian Tinggi (IPT) terutamanya bagi pelajar lepasan sekolah.