Prof. Dato Ts. Dr. Yuserrie dilantik Naib Canselor UMP ke 5 - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
PEKAN, 1 Mac 2022 - Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni), Profesor Dato’ Ts. Dr. Yuserrie Zainuddin, 60, dilantik sebagai Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP) berkuat kuasa 1 Mac 2022.