2 buku terbitan bersama UMP dan Abad Sinergi terima ABN 2022 - Shalfarina, Shahriman (2022)
AYER KEROH, 22 Februari 2022 – Dua buah buku terbitan bersama antara Penerbit Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan Abad Sinergi Sdn. Bhd. telah menerima dua anugerah berprestij dalam Majlis Anugerah Buku Negara 2022 (ABN 2022) melalui karya tulisan Datuk Profesor Madya Dr. Wan Ahmad Fauzi bin Hashim@Wan Husain dari Fakulti Pengurusan Industri (FPI).