Ruang siswa kongsi idea - Suliati, Asri (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2022)
Bagi memberikan ruang untuk mahasiswa dan mahasiswi mengembangkan kapasiti kepimpinan mereka, Persatuan Pemimpin Muda Universiti Malaya (UM) menganjurkan Karnival Pemimpin Muda UM, baru-baru ini.