Jualan nombor plat khas UC cecah RM3 juta, kini dibuka untuk jualan umum - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Melayu (M) Berhad, 2022)
KUANTAN: Universiti Malaysia Pahang (UMP) mencatatkan jualan siri nombor plat khas ‘UC’ mencecah RM3 juta sejak bidaan dibuka, 1 Februari lalu.