Jualan nombor plat khas UC cecah RM3 juta - Asrol, Awang (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2022)
Kuantan: Universiti Malaysia Pahang (UMP) mencatat penjualan siri nombor pendaftaran khas UC mencecah RM3 juta sejak bidaan dibuka pada 1 Februari lalu.