UMP lakar banyak kejayaan dalam tempoh dua dekad - Nik Amirul Mu'min, Nik Min (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2022)
KUANTAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya menempuh segala cabaran sepanjang tempoh dua dekad untuk menjadi antara institusi pengajian tinggi terbaik di negara ini.