Perkukuh Ekosistem TVET - Suliati, Asri (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2022)
BARU-BARU ini, kerajaan menubuhkan Badan Koordinasi TVET Kerajaan-Industri (GITC) bagi memfokuskan pembangunan modal insan khususnya berkaitan keperluan kemahiran dan tenaga kerja.