UMP kekal capai lima bintang penilaian QS Stars University Ratings - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2022)
KUANTAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya mengekalkan pencapaian lima bintang bagi penilaian QS Stars University Ratings 2022.