UMP perkenal Skim Insentif Penerbitan buat pelajar pascasiswazah - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Melayu (M) Berhad, 2022)
KUANTAN: Yayasan Universiti Malaysia Pahang (UMP) memperkenal Skim Insentif Penerbitan sebagai galakan buat pelajar pascasiswazah di institusi pengajian tinggi (IPT) terbabit menghasilkan artikel penyelidikan berkualiti tinggi sebagai usaha menjadikan universiti itu bereputasi antarabangsa.