Projek CSR UMP Lighting Up The Community diperluas bantu komuniti - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
BATU PAHAT, 19 Januari 2022 - Projek Khidmat Komuniti (CSR) UMP Lighting Up The Community pada kali ini menyaksikan pemasangan sistem lampu tumpu berkuasa suria bagi kemudahan komuniti di sini dengan menambah pencahayaan di wakaf dan parkir kenderaan di Masjid Pekan Sri Medan serta rumah pelajar di Kampung Parit Singgahan Dalam di Batu Pahat, Johor.