Aplikasi ObeM pantau pesakit bermasalah obesiti - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PEKAN, 22 Februari 2022 - Kajian menunjukkan bahawa berat badan yang berlebihan merupakan masalah kesihatan yang serius bagi kebanyakan orang..