Setia berkhidmat 2 dekad, jasa 63 staf UMP dikenang - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PAYA BESAR, 16 Februari 2022 – Seramai 63 staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang telah menyumbang jasa lebih dua dekad di universiti ini dirai dalam Majlis Sanjungan Budi bersempena Sambutan Ulang Tahun Ke-20 UMP tahun ini.