Profesor Madya Ts. Dr. Devarajan hasilkan penyejuk enjin Bio-Hybrid yang mesra alam - Nur Hartini, Mohd Hatta (2022)
PEKAN, 22 Februari 2022- Bagi meningkatkan kecekapan enjin, pelbagai penyelidikan telah dijalankan berkaitan dengan penyejukan enjin.