UMP jalin kerjasama dengan industri perkukuh pembelajaran WBL, penempatan kerjaya - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
KUANTAN, 15 Februari 2022 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjalinkan kerjasama strategik dengan industri bagi memantapkan jaringan dalam pelbagai bidang terutamanya akademik, penyelidikan, inovasi dan pembangunan sumber manusia yang bakal dimanfaatkan kedua-dua pihak universiti dan industri.