Persatuan MATAHARI sumbang komputer buat kemudahan anak-anak Tahfiz - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
KUANTAN, 6 Februari 2022 – Cakna dengan pendidikan anak-anak Maahad Tahfiz Muhammadi (MAYAM) di Bukit Rangin, Persatuan Wanita Universiti Malaysia Pahang (MATAHARI) menyumbang dua buah komputer dan mesin pencetak untuk kegunaan tenaga pengajar dan pelajar yang rosak disebabkan bencana banjir pada 18 Disember lalu.