RUU Anti Lompat Parti hukum wakil rakyat tak hormat mandat - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (Berita Harian Sdn. Bhd., 2022)
Isu undang-undang antilompat parti jika diperhalusi bukanlah bermula daripada niat untuk mengekang kebebasan seseorang menubuhkan persatuan atau menyertai dan bergiat aktif dalam sesebuah persatuan.