Yayasan UMP perkenal Skim Insentif Penerbitan buat pelajar pascasiswazah - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PAYA BESAR, 28 Januari 2022 - Yayasan UMP memperkenalkan Skim Insentif Penerbitan sebagai galakan buat pelajar pascasiswazah di Universiti Malaysia Pahang (UMP) untuk menghasilkan artikel penyelidikan yang berkualiti tinggi sebagai usaha menjadikan universiti ini bereputasi antarabangsa.