Kunjungan Duta Besar Jerman ke UMP perkukuh kerjasama akademik - Nik Amirul Mu'min, Nik Min (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2022)
PEKAN - Kunjungan Duta Besar Jerman ke Malaysia, Dr Peter Blomeyer ke Universiti Malaysia Pahang (UMP) memperkukuhkan lagi jalinan kerjasama akademik antara universiti itu dan institusi pendidikan Jerman.