Nombor plat khas UC boleh dibida - Asrol, Awang (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2022)
Kuantan: Nombor pendaftaran khas Universiti Malaysia Pahang (UMP) iaitu UC boleh dibida secara atas talian bermula 1 Februari hingga 14 Februari ini.