Inisiatif Cakna Kualiti dan Ekosistem Jurnal bantu usaha menyokong Pelan Strategik UMP 25 - Shalfarina, Shahriman; Safriza, Baharuddin (2022)
PEKAN, 27 Januari 2022 - Penerbit Universiti Malaysia Pahang (UMP) melalui inisiatif Cakna Kualiti dan Ekosistem Jurnal UMP mengambil langkah dan strategi dalam usaha menyokong Pelan Strategik UMP 25 yang menyasarkan peningkatan signifikan jurnal-jurnal terbitan UMP dalam pangkalan data bibliografik berprestij dunia menjelang tahun 2025.