Kunjungan Duta Besar Jerman ke UMP perkukuh hubungan baik dua hala - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
PEKAN, 26 Januari 2022 - Kunjungan Duta Besar Jerman ke Malaysia, TYT Dr. Peter Blomeyer ke Universiti Malaysia Pahang (UMP) memperkukuh hubungan baik menjangkau usia 12 tahun jalinan kerjasama akademik antara Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan institusi pendidikan Jerman dalam mengembangkan model pendidikan kejuruteraan Jerman (Fachhochschule) dalam sistem pendidikan teknikal negara.