SEJAHTERA UMP agih bantuan buat ahli yang terjejas banjir - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PEKAN, 17 Januari 2021 - Prihatin dengan nasib staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang merupakan ahli Persatuan Kebajikan dan Kesejahteraan Staf (SEJAHTERA) UMP, persatuan telah menyumbang sebanyak 20 ribu buat 79 ahlinya yang terlibat dengan bencana banjir di sekitar Pekan dan Kuantan baru-baru ini.