Karya Sastera bentuk pemikiran kreatif pelajar - Nik Aloesnita, Nik Mohd Alwi (2022)
PEKAN, 20 Januari 2022 - Karya-karya sastera yang terdiri daripada novel, cerpen, prosa, sajak, syair, pantun dan lain-lain yang diwarnai dengan nilai murni dilihat dapat memberi nilai tambah dalam pembentukan pemikiran kreatif pelajar.