Perlembagaan imbangi amalan demokrasi, kedaulatan Raja Melayu - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (New Straits Times Press, 2022)
Kefahaman yang betul mengenai demokrasi di sisi sistem Perlembagaan dan asas kenegaraan Malaysia perlu dipupuk kepada rakyat bagi memastikan kekeliruan yang masih ada tidak menggugat kedudukan Islam dan adat Melayu dalam kerangka Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Tubuh Kerajaan Negeri.