Teks Ucapan VC Sempena Majlis Hi tea dan ceramah agama Persatuan Wanita UMP (MATAHARI) - Nor Ilma, Mustafa Kamal; Mazita, Mokhtar (2022)
Usaha persatuan dalam hal kebajikan sangat baik . Ianya amat dituntut demi keharmonian komuniti. Kerja amal dan sukarelawan amat baik untuk dilaksanakan. Ianya boleh dilakukan di dalam komuniti kawasan kampus mahupun lebih luas sehingga ke luar negara