Teks ucapan Ybhg Datin Dr Mazita Hj Mokhtar di majlis hi tea Matahari UMP pada 14 Februari 2022 - Mazita, Mokhtar (FIKRAH PAHANG, 2022)
Teks ucapan menjelaskan tujuan majlis hi-tea diadakan serta menyatakan tujuan matahari ump ditubuhkan pada tahun 2009 serta mereka yang boleh menganggotainya. presiden Dr Mazita mengharapkan ahli sentiasa bersedia menghulurkan bantuan kepada mereka yang memerlukan melalui penglibatan di dalam pertubuhan.ucapan terima kasih juga kepada seluruh ahli matahari ump di atas kerjasama selama ini.